تماس با ماlاخبارlEN
اخبار > رونمايي از بورس خليج فارس و افتتاح مركز ملي اسناد

رونمايي از بورس خليج فارس و افتتاح مركز ملي اسناد

دوازدهمين همايش علمي و فرهنگي خليج فارس امروز سه شنبه 11 ارديبهشت با حضور مسئولان كشوري و استاني در سالن اجتماعات دانشكده نفت، گاز و پتروشيمي برگزار گرديد.
در حاشيه اين مراسم با حضور علي اصغر مونسان معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گراوند استاندار بوشهر، دكتر كاظم شريف كاظمي رییس مرکز اسناد تاریخی وزارت امور خارجه، دكتر عبدالحميد عليزاده مديرکل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دكتر مصلح رئيس دانشگاه خليج فارس و ساير مسؤلان از بورس خليج فارس رونمايي و مركز ملي اسناد خليج فارس افتتاح گرديد.
دكتر عبدالمجيد مصلح در  اين مراسم رونمايي و افتتاح گفت: راه اندازي مركز ملي اسناد خليج فارس بر اساس يك ضرورت ملي با همكاري وزارت امور خارجه از تير 1395 تصويب شد، اين مركز در فاز اول با  مستند سازي ، فهرست نويسي و ديجيتال نمودن اسناد مربوط به خليج فارس و ارائه آن در يك نرم افزار به نام سفير خليج فارس كه در دسترس محققان و پژوهشگران حوزه خليج فارس خواهد بود، آغاز به كار نموده است.

رئيس دانشگاه خليج فارس افزود: بورس خليج فارس با هدف تكرار نام خليج فارس و با موافقت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري آغاز به كار خواهد نمود و به بزودي اولين سري دانشجويان خارجي در قالب اين بورس جهت تحصيل در دانشگاه خليج فارس جذب خواهند شد.
دكتر مصلح ادامه داد: براي جذب دانشجو اولين اولويت ما رشته هاي مزيتي استان مانند انرژي، نفت، گاز و دريا خواهد بود اما در ساير رشته ها مانند مديريت، اقتصاد، شيمي، فيزيك، رياضي و... نيز جذب دانشجو خواهيم داشت.
دكتر كاظم شريف كاظمي رییس مرکز اسناد تاریخی وزارت امور خارجه در اين مراسم گفت: مركز ملي اسناد خليج فارس با هوشمندي دانشگاه خليج فارس در بهترين زمان، شرايط و مكان ايجاد گرديده است كه اين حركت هوشمندانه جاي تقدير و تجليل ويژه دارد.
رییس مرکز اسناد تاریخی وزارت امور خارجه ادامه داد: بسياري از كشورهاي دنيا تلاش مي كنند برخي از اينگونه اسناد را در اختيار داشته باشند تا بتوانند براي خود هويتي فراهم كنند ولي خوشبختانه ما از اين نوع اسناد فراوان داريم كه امروز با راه اندازي اين مركز تعدادي از اين اسناد در معرض ديد پژوهشگران و علاقمندان قرار گرفته است.
دكتر شريف كاظمي افزود: ميزان زيادي از اين اسناد در كشور موجود بوده است، اما برخي نيز با همكاري كشورهايي مانند پرتقال، اسپانيا، روسيه و انگلستان به دست ما رسيده است كه تعدادي مستندسازي، فهرست نويسي و ديجيتال شده و تعدادي نيز در طول زمان با اقدامات انجام شده به اين مجموعه اضافه خواهد شد، ما در پي آن هستيم كه با ارتباط و همكاري با ساير كشورها ساير اسناد ديگر را نيز به اين مجموعه اضافه نماييم.

در ادامه دكتر عبدالحميد عليزاده مديركل امور دانشجويان غير ايراني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري طي سخناني گفت: در ابتداي آغاز برنامه ششم توسعه، جذب دانشجويان خارجي را در دستور كار قرار داده ايم كه امروز بورس خليج فارس در ادامه اين سياست وزارت علوم آغاز به كار مي نمايد.
دكتر عليزاده ادامه داد: برخي دانشگاه هاي ما مانند دانشگاه خليج فارس در برخي رشته ها، نه در سطح كشور كه حتي در سطح منطقه بي همتا هستند. دانشگاه خليج فارس مي تواند پيشتاز پرورش دانشجويان خارجي در كشور باشد و ما نيز از اينجا حمايت خود را از اين حركت اعلام كرده و حتي حاضر هستيم در جهت سهولت و تسريع كار مقداري از وظايف خود را مانند امور كنسولي به خود دانشگاه خليج فارس تفويض نماييم.
دكتر عليزاده در پايان ضمن تبريك مجدد به مردم استان بوشهر و مجموعه دانشگاه خليج فارس بدليل ميزباني اولين بورس خارجي گفت: دانشگاه خليج فارس قطعا اين توانايي و پتانسيل را دارد و همه اين اقدامات و حمايت هاي وزارت علوم براي دستيابي به علم ثروت ساز است و ما در اين زمينه از هر اقدامي حمايت خواهيم كرد.

١٠:٣٧ - دوشنبه ٢٤ ارديبهشت ١٣٩٧    /    شماره : ١٨١١    /    تعداد نمایش : ٢٨٣

بازدید امروز : 23
 کل بازدید : 7950
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.