تماس با ماlاخبارlEN
اخبار > بازيد سفير ايران در كشورقطر، استاندار بوشهر و هيات همراه از دانشكده هنر و معماري

چاپ        ارسال به دوست

دكتر سبحاني سفير جمهوري اسلامي ايران در كشور قطر، عبدالكريم گراوند استاندار بوشهر، سعيد زرين فر معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استانداري بوشهر به همراه هيات همراه روز شنبه 15 ارديبهشت از دانشكده هنر و معماري دانشگاه خليج فارس بازديد نمودند.

دكتر محمد علي سبحاني كه به منظور آشنايي با پتانسيل ها و ظرفيت هاي موجود در استان، به بوشهر سفر كرده بود در اين بازيد گفت: استان بوشهر بدليل نزديكي و قرابت اجتماعي و فرهنگي كه از ديرباز با كشور قطر داشته است مي تواند به قطب ارتباطات اقتصادي، فرهنگي و علمي ايران با كشور قطر تبدليل شود.

عبدالكريم گراوند استاندار بوشهر در اين بازديد خواستار انجام برآورد هزينه اجرايي شدن فاز 2 دانشكده هنر و معماري شد تا پيگيري هاي لازم در خصوص تخصيص بودجه آن انجام گردد.

١٠:٤٤ - دوشنبه ٢٤ ارديبهشت ١٣٩٧    /    شماره : ١٨١٢    /    تعداد نمایش : ٢١٠

بازدید امروز : 12
 کل بازدید : 9713
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.