تماس با ماlاخبارlEN
اخبار > فراخوان شرکت در برنامه پژوهشي جندي شاپور

فراخوان شرکت در برنامه پژوهشي جندي شاپور

برنامه پژوهشی جندی‌شاپور توسط مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه- SCAC (زیر پوشش سفارت فرانسه در ایران) با فراخوان سالانه اجرا می‌شود. این برنامه از سال ۱۳۸۳ آغاز شده است، و هدف آن ارتقاء و گسترش همکاری‌های پژوهشی علمی و فنی پیشرفته میان پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه است.

نوع حمایت:
در صورت پذیرش طرح پیشنهادی، برای تسریع در روند پژوهش مبلغ مشخصی از طرف مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی برای پژوهشگران ایرانی و از طرف موسسه کامپوس فرانس (نماینده فرانسه) برای پژوهشگران فرانسوی پرداخت می‌شود. در مقابل پژوهشگران ملزم هستند که گزارشی سالانه از پیشرفت طرح و فعالیت‌های انجام شده در خصوص چاپ مقالات در مجلات معتبر و برگزاری حداقل یک نشست علمی، در صورت امکان با حضور طرف فرانسوی ونماینده علمی مرکز در ایران صورت پذیرد. مدت پروژه‌هایی که همراه با آموزش در سطح دکتری یا پسا دکتری می‌باشد، نباید بیش از دوسال باشد. در قسمت “سپاسگزاری” مقالات چاپ شده باید از مرکز مطالعات و بخش فرهنگی سفارت فرانسه به عنوان حامی پژوهش قدردانی گردد. تأمین اعتبارات و بودجه مربوط به تحقیقات طرح مشترک به عهده مؤسسات و نهادهای مرتبط خواهد بود.

اولویت‌های پژوهشی:
برنامه جندی‌شاپور شامل طرح‌های مشترک پژوهشی در تمامی حوزه‌های تخصصی از جمله علوم انسانی و اجتماعی (حقوق، اقتصاد و مدیریت و…)، علوم پزشکی، علوم فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم محیط زیست و زیست‌شناسی است که با در نظر گرفتن اولویت‌های پژوهشی مورد تصویب کمیته‌های علمی کامپوس فرانس و مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی قرار گرفته است. طرح‌هایی که شرایط ذیل را دارا باشند، در اولویت قرار می‌گیرند:
• طرح‌هایی که موجب همکاری چند آزمایشگاه یا موسسه مختلف ایرانی و فرانسوی شوند؛
• طرح‌‌هایی که کمک به توسعه، به ویژه توسعه اجتماعی- اقتصادی کنند.
• طرح‌هایی که در چارچوب اولویت‌های مرکز قرار گیرند.

شرایط شرکت در برنامه:
۱٫ تصویب طرح توسط یکی از موسسات پژوهشی یا دانشگاه‌های ایران؛
۲٫ انتخاب یک نماینده بعنوان مسئول طرح برای طرح‌‌هایی که چند موسسه یا دانشگاه در آن مشارکت دارند؛

مدارک مورد نیاز:
۱٫ تکمیل فرم شرکت در برنامه پژوهشی جندی‌شاپور از طریق وبگاه مرکز (نسخه چاپ شده این فرم جداگانه به مرکز ارسال شود)؛
۲٫ معرفی پژوهشگر از سوی معاونت پژوهشی پژوهشگاه یا دانشگاه متبوع؛
۳٫ ارائه نام و نشانی کامل ، نشانی پست الکترونیکی و CV مسئولان فرانسوی و ایرانی طرح به عنوان مجری طرح و همکاران همراه، لازم به ذکر است تنها کسانی می‌توانند از برنامه جندی‌شاپور استفاده کنند که اسامی آن‌ها پیش از تصویب طرح به عنوان همکار طرح در فرم ثبت‌نام ذکر شده باشند.
۴٫ ارائه نامه‌ای از طرف همکار فرانسوی مبنی بر موافقت در شرکت در طرح؛

کلیه مدارک فوق باید به زبان فارسی به مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی ارسال گردد.
 به پرونده‌های ناقص ترتیب اثر داده نمی‌شود.
 آخرین مهلت تحویل مدارک به هیچ وجه تمدید شدنی نیست.
تذکر: مسئولین ایرانی طرح بهتر است از ارسال همزمان تقاضا توسط طرف فرانسوی خود به موسسه کامپوس فرانس اطمینان حاصل کنند. در صورتی که یکی از طرفین در موعد مقرر تقاضایشان را به همراه کلیه مدارک درخواستی به موسسه مسئول ارسال نکند، پرونده مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

آخرین مهلت تحویل مدارک روز ۴ تیرماه ۱۳۹۷

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وبگاه مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی به نشانیhttp://www.cissc.ir مراجعه کنید و یا با شماره تلفن:

۵- ۸۸۹۱۹۸۹۴ ۲۱ ۹۸+ تماس بگیرید.

بررسی مدارک به طور همزمان توسط گروه متخصصان هیئت علمی، فناوری و آموزشی (Mission Scientifique, Technique et Pédagogique – MSTP) و کارگروه‌های تخصصی مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی در ماه‌های مهر و آبان انجام می‌شود. جلسه کمیسیون مشترک متخصصان برای تصمیم‌گیری نهایی در نیمه دوم آبان‌ماه و اعلام نتایج به متقاضیان نیمه دوم آذر‌ماه انجام خواهد شد.

نشانی‌ها:

برای ارسال پروژه به فارسی:

مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی(CISSC)

تهران، بلوار کریمخان زند، نبش خیابان عضدی، پلاک ۷۶، ساختمان مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی،طبقه اول

کد پستی: ۱۵۹۷۶۳۳۱۴۱           تلفن: ۵- ۸۸۹۱۹۸۹۴  ۲۱ ۹۸+        دورنگار: ۸۸۹۰۹۵۱۷ ۲۱ ۹۸+

وب‌گاه: http://www.cissc.ir     آدرس پست الکترونیک:  ismo1978@yahoo.com

برای ارسال طرح‌ها به فرانسوی:

موسسه کامپوس فرانس

١٠:٥٢ - دوشنبه ٢٤ ارديبهشت ١٣٩٧    /    شماره : ١٨١٣    /    تعداد نمایش : ٢٢٣

بازدید امروز : 17
 کل بازدید : 9718
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.